Festareille ilmoittautuminen


YAD:n löydät tänä kesänä 13 festareilta. Miltä festareilta sinut löytää YAD:n infopisteen takaa? YADin infopisteellä edustat YADia ja sitoudut YADin arvoihin ja periaatteisiin. YADin vapaaehtoisena edustat festarikansalle huumeettomuuden valinnutta nuorta myös kannabiksen suhteen.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 19.5. kello 24.00. Myöhemminkin on mahdollista ilmoittautua vapaina oleville paikoille, mutta ensimmäinen jako tehdään tähän ajankohtaan mennessä ilmoittautuneiden kesken. (Infopistekoulutukseen 20.–21.5 osallistujat ilmoittautuvat koulutuksessa.)

Huomioithan, että pystyt osallistumaan koko festariajan. Festaripaikkakunnalle saatetaan lähteä jo edellisenä päivänä ja palata vasta festareita seuraavan päivänä. Jos olet festareille lähtiessäsi alle 18-vuotias, huoltajasi tulee olla yhteydessä YADin festarityöntekijään (Hanna tai Kim) ennen festareita.

Festareille lähtijöillä tulee olla käytynä infopistekoulutus ja vastaavaksi lähtevillä lisäksi myös infopistevastaavakoulutus. Kevään infopistekoulutus on täynnä, mutta festarivastaavakoulutukseen mahtuu vielä! Vastaavakoulutus on hiottu huippuhyväksi ja siihen ovat tervetulleita kaikki vastaavaksi ensi kesänä aikovat.

Festaripaikat selviävät sunnuntaina 21.5. ja vastaavat ilmoittavat lähtijöille henkilökohtaisesti tuolloin sunnuntaina tai seuraavalla viikolla. Jokainen koulutuksen käynyt hommaan ilmoittautunut pyritään järjestämään ainakin ykkös- tai kakkostoiveen festareille.

Jos olet korvaushoidossa, kerro siitä lomakkeen ”Lisätietoja / kysyttävää” -kohdassa. Kerro myös, jos et pysty työskentelemään infopisteporukassa, jossa on korvaushoidossa olevia. Lomakkeen tiedot tulevat ainoastaan Hannalle.


Festarikiertue 2017

Toukokuu

27.–28.5. Maailma Kylässä, Helsinki

Kesäkuu

9.–10.6. Purpflash, Kouvola

22.–24.6. Nummirock, Kauhajoki

29.6.–1.7. Provinssi, Seinäjoki

29.6.–1.7. Haapavesifolk, Haapavesi

Heinäkuu

7.–9.7. Kosmos, Ristiina tavallinen infopistetyö (majoitus teltassa, peseytyminen järvessä, ruoka trangialla – ei hienohelmoille)

13.–15.7. Suomi Pop, Jyväskylä

14.–15.7. Summer Up, Lahti

14.–16.7. Ilosaarirock, Joensuu

28.–29.7. Puntala, Lempäälä

28.–29.7. Qstock, Oulu

Elokuu

4.–6.8. Jurassic rock, Mikkeli

18.–19.8. Blockfest, Tampere


Ilmoittaudu festareille


Ilmoittaudu festarivastaavaksi